-

Festskrift for halvgamle krager

–  du kan alligevel ikke løbe fra det

Sætter du kommaer i dine sms’er? Er du begyndt at gå til tango, line dance, stavgang eller at synge i gospelkor? Har du oplevet at blive stoppet på gaden af et barn, som vil arve din hund, når du dør?

Hvis ja, så er det nok på tide at indse, at du er en halvgammel krage. Er du stadig ikke helt overbevist, kan du selvfølgelig tage testen i bogen. Du kan også finde ud af, hvilken type halvgammel krage du er: ‘Aldi-kragen’, der findes overalt i Danmark, men dog ikke på facebook, den vinterbadende ‘homøopat-krage’ eller måske ‘medie-kragen’, der betragter Sundhedsstyrelsens ”maks. syv genstande om ugen” som et debatoplæg.

Jeg har talt med forskere og andre eksperter om, hvem vi halvgamle krager er, og hvorfor vi kvinder har så meget sværere ved at acceptere, at vi bliver ældre, end mænd har. Og så mener jeg, at det er på tide, at vi bliver mere tolerante og venlige over for os selv. Her er ingen svære øvelser eller stramme kure. Kun en velment invitation til at se sandheden i øjnene og leve livet. Når vi nu alligevel ikke kan løbe fra det.

-
Forlag: Peoples Press
Udkom den 28. februar 2013 Er netop udkommet som lydbog