Foredrag

Foredrag og/eller workshop

 

Vi er alle mandschauvinister

Er I interesserede i den seneste forskning og viden indenfor køn og ligestilling – og undrer I jer over hvor kvinderne bliver af i toppen af erhvervslivet og hvorfor kun de færreste mænd går på barselsorlov? Med udgangspunkt i min nyeste bog, ‘Min uimodståelige mand – vi er alle mandschauvinister’, fortæller jeg om vores biologi og kultur – og hvad vi kan gøre ved det.

 

Festtale for halvgamle krager
– skriver du kommaer i dine sms’er, er du begyndt at gå til tango, zumba eller linedance, eller har nogen tilbudt at arve din hundehvalp, når du dør, ja, så er du næsten med garanti ved at være en halvgammel krage, og du vil med foredraget ikke bare blive underholdt, men også blive klogere på livet i rejsen som moden kvinde i en ungdomskultur med udgangspunkt i min bog: ‘Festskrift for halvgamle krager – vi kan alligevel ikke løbe fra det.’

Foredrag: Blandt engle og banditter
– kom bag kulisserne, når der produceres dokumentarfilm. Med udgangspunkt i mine egne dokumentarfilm fortæller jeg om alt fra baggrund og ide til instruktion af og relation til sine medvirkende. Seneste dokumentarfilm: ‘Bonnie og de tusinde mænd’ – et portræt af Bonnie, der arbejder i prostitution. ‘Min barndom i helvede’ hvor jeg følger Lisbeth Zornig Andersen i sin rejse tilbage til barndommen for at finde ud af, hvad der virkelig skete. ‘Banditten’, hvor jeg følger narkohandleren og voldsmanden Erik i hans drøm om at leve et borgerligt liv uden kriminalitet.

 

IMG_0186Erik, der var hovedperson i dokumentaren ‘Banditten’, er blevet farfar efter de sidste optagelser.